Monday, September 9, 2013

annoying...>>>

ok..camne nk citer aa...disebabkan aq x taw nk share ngan sape so i'll just wrote it in my blog...act aq dah lm pendam benda ni au..sakit aty taw..Have u ever met someone with "NO FEELINGS" ??!! ...kalau aq mmg pernh la..sbb tu aq tgh rs annoying sekrg ni..boleh dia buat derkk jer kat aq...aq nk tgur dia dpn2..aq tkut dia trasa..so aq bwat la action skit..kut2 dia ley fhm...tp dia still gak mcm keras hati...smua dia buat semua btul....menyampah au...nasib baik stakat ni aq boleh sbr ag...tp kalau 6t thp kesbrn aq dah pecah...mmg siap la kau..aq ganyang...aishhh.....dia ni nk crite..dia jenis yg x aware dgn situation sekeliling dia..dia x pernah nk endah perasaan org lain...asalkan dia happy...yg lain bantai x pe...sooo aq x nak keruhkan keadaan so i always think positive about her...aq cuba senangkn hati aq...tgk la smpai bila aq boleh thn dgn org yg selfy cmtu...pray da best for me so that i could hold my anger...HOPEFULLY la...
alahai..kawan ..kawan....

p/s : sorry for being emotional

No comments:

Post a Comment