Wednesday, January 13, 2016

Hangout with my girlfriends

Assalamualaikum .. so akhirnya plan yg kitorang bincg nk kuar sama2 mnjadi kenyataan. Mulanya ingt nk buat bulan 12 tp mostly ramai x cuti. Jadinya postponed la ke bulan 1. X semua my girlfriends ade, cuma ad nora pikok n dila. The typoss (nma grup ws kami) yg lain xdpt join. Dila & nora dh cuti tp cik sapikok ade lgi bbrp paper. Kitorang kuar masa pikok ade gap b4 paper strusnya.

Nora dri dungun, dila dri besut naik bas dtg kaytee(K.Terengganu). Tp dila smpai lmbt sebab tertinggal bas. So ptg tu, aq pi amik nora dgn pikok dkt umah pikok sbb nora turun ctu. And then kitorang pi mkn ikan celop tepung dekat kedai pok nong tepi pntai batu rakit. Femes kedai tu, org kate artis pon dtg mkn ctu, cthnya Fynn Jamal. Okey la mknn dia. Sotong udang ikan mmg besar and fresh. Then lepas tu bru gi amik dila dekat depan mcD Gong Badak.

Malam tu, food hunting lagi dekat D'Ganu Steamboat di Pulau Duyung. Ramai jugak org,nasib baik dtg awl. Lepas mghrib trus brtolak pergi ctu. So that night kitong amik yg set 6 org mkn Rm 35 x termsuk drinks. Tp berbaloi la. Pastu ikut korg la nk tmbh ape2-nasi kosong,nasi goreng,abc bla3x

And the next day, pagi rehat je tp ptg tu kitorg pergi karaoke dekt giant. Mcm2 lagu nyanyi habis suara jadi serak. Lagu fav time karok tu ialah bang bang bang-big bang. Sejam karok tp lps kuar diorang cakap mcm rasa nk nyanyi lagi. Xpuas katanya. Tp xde la smpai nk msk lgi, smbung karok dekt rumah je la. Lepas solat asar n mkan, kami pergi pntai teluk ketapang sbb smlm tu dila x pergi pntai. Lepak2 amik gmbr then blik rumah.

Malam tu nk kena hntr pikok blik rumah dia sbb isnin dia ade exam so kasi chance dia study la plak. Hehe Sblum hntr, pergi dinner dekat depn kem askr sekali dengan ana, syah n aini.


No comments:

Post a Comment