Monday, March 14, 2016

FUNDay on Sunday 2016

Hai semua. Morning uolls. Assalamualaikum w.b.t
So pagi ni, I wanna  update with my new stories. Last sunday, akak2 BH buat satu event yg dinamakan Funday. Kak Husna was the main lead in organizing this event. ade games and makan2. Event ni dibuat untuk eratkan lagi bonding, relieve stress dan have fun.

The event actually start at 9, however me and my other housemates were a bit a late cozzz hehe. Bukan sbb bangun lewat, tapi kitorang masak sikit pagi tu-nasi ayam. We already cook Nasi ayam for dinner malam sblum tu, tetapi nasi dan ayam dah habis sbb kitorang ajak Arni and the gang dtg rumah sbb Ieya x pernah dtg lagi rumah kitorang. So pagi tu kami masak lagi nasi. X banyak pon and kami masak fries.

So masa Funday tu ade games-1) Maze Runner 2) Knock'em Sandals 3) Sleepyhead Race 4) Frisbee Kg .. aq masuk semua except Frisbee Kg sbb dah ramai yg masuk. Very fun and exciting. We had lunch together-bihun with ayam bakar(cheese) made specially for us by akak2 BH dan makanan2 lain yg dibawa masing2.

So nah nak spam gambar sepanjang Funday ....


Bring It On ! haha


Macam princess sngat <3


Mummy dan anak2 nya..Haha

Tekun je dengar Kak Dayah explain game Knock'em Sandals
~~padahal tgh blurr lagi tu

Selfie sikit


No comments:

Post a Comment